Het financieel verwerken van uw zorgadministratie (EPD) is geen eenvoudige opgave. Het maken van verkoopfacturen voor DBC's en BGGZ blijkt veel tijd te kosten. Bovendien scherpen zorgverzekeraars de regels voor declareren verder aan waardoor er meer financiële risico's bij u als zorgverlener komen te liggen.

Om u hier beter in te kunnen faciliteren hebben wij in samenwerking met TrompBx een koppeling tussen CRSInternet en boekhoudsoftware ontwikkeld. Deze koppeling biedt u de volgende voordelen:

  • Het maken van uw verkoopfacturen voor DBC en BGGZ producten is een druk op de knop.
  • De facturen kunt u direct in uw boekhouding verwerken.
  • U heeft altijd zicht op uw openstaande facturen.
  • Eenvoudig herinneringen en aanmaningen versturen.
  • Eenvoudig en direct een incassotraject starten .
  • Ook uw VECOZO-declaraties worden direct in uw financiële administratie verwerkt.

De boekhoudkoppeling is beschikbaar voor de volgende boekhoudpakketten: Twinfield, Exact, Unit 4, Snelstart, Yuki en Afas *.

* Het automatisch maken van uw facturen is een functionaliteit die onafhankelijk van boekhoudsoftware gebruikt kan worden. Dus ook wanneer u uw boekhouding heeft uitbesteed of gebruik maakt van andere boekhoudsoftware. 

Hoe werkt de boekhoudkoppeling?

Maken van verkoopfacturen

In CRS maakt u de declaraties aan cliënten aan op de manier zoals u gewend bent. Voor de declaraties die u vervolgens wilt factureren kunt u een export aanmaken met de naam "Databrydge". Na het aanmaken van de export kunt u deze direct vanuit CRS versturen. CRS verstuurt de declaratiegegevens vervolgens naar WeFact.

WeFact is een zeer gebruikersvriendelijk online facturatieprogramma waarin u een eigen administratie krijgt. Na het versturen van de declaraties vanuit CRS worden de verkoopfacturen direct aangemaakt in WeFact. Vervolgens kunt u de facturen vanuit WeFact direct per e-mail naar uw patiënten versturen of de factuur uitprinten om deze op papier te verzenden. Ook kunt u hier standaard begeleidende brieven aanmaken bij uw factuur. Na het versturen van de factuur kunt u deze direct vanuit WeFact verwerken in uw boekhouding.

Boekhoudkundig verwerken van uw Vecozo declaraties

In CRS kunt u een boekhoudexport aanmaken. Wanneer u deze export aanmaakt kiest u voor de "Databrydge" versie. Na het aanmaken van de export kunt u deze direct vanuit CRS versturen. CRS verstuurt de declaratiegegevens vervolgens naar WeFact. 

In WeFact wordt vervolgens een factuur aangemaakt op basis van de declaratiegegevens. Deze factuur hoeft u niet meer te verzenden, maar kunt u vanuit WeFact direct verwerken in uw boekhouding.

Prijzen van de boekhoudkoppeling (prijzen zijn exclusief BTW)

Omschrijving produkt Praktijk
Instelling / Grote Praktijk (> 10 hulpverleners)
Maandelijkse kosten gebruik boekhoudkoppeling (1 praktijk/instelling)*      € 45,- € 100,- 
Maandelijkse kosten per extra praktijk *      € 30,- n.v.t.
Eenmalige opstartkosten boekhoudkoppeling    € 250,- € 250,-
Optioneel: ondersteuning inrichten boekhoudkoppeling     € 150,- € 250,-

* Inclusief abonnement WeFact ad € 12,50 per maand

Voorwaarden:

  • De overeenkomst voor de boekhoudkoppeling heeft een looptijd van een jaar en is daarna maandelijks opzegbaar.
  • U ontvangt maandelijks een factuur van ons voor de abonnementskosten.
  • De opstartkosten brengen wij u in rekening op de eerste maandfactuur.

Bent u geïnteresseerd in het gebruik van deze boekhoudkoppeling, neem dan contact met ons op.