LucaNet

Ondersteunen financiële processen
LucaNet is een Financial Performance Management Systeem dat gebruikt wordt voor het opstellen van financiële rapportages, prognoses, begrotingen, jaarrekeningen, etc. Het ondersteunt daarmee uw financiële processen op een manier die past bij uw werkwijze en organisatie. Met LucaNet kunt u al snel volledig zelfstandig aan de slag. Het kent een naadloze integratie met Excel en een opbouw die u als controller eenvoudig zult herkennen.

“Single Point of truth”
In LucaNet kunt u praktisch alle door u soorten informatie kwijt die u veel gebruikt, zoals: financiën, personeel, productie en verzuim. Deze gegevens slaat u op in het Datawarehouse van LucaNet en koppelt u aan één organisatiestructuur. Het importeren van de gegevens kunt u doen via een koppeling met uw bronsystemen of door middel van een Excel-bestand. Op deze manier organiseert u uw gegevens op zo’n manier dat u ze met de door u gewenste doorsnede kunt bekijken en rapporteren.

LucaNet werkt met verschillende datasets voor realisatie, begroting en prognoses. Het voordeel hiervan is dat u LucaNet inricht op basis van uw administratieve systemen en rapportagewensen en hiermee een standaard structuur voor uw organisatie neerzet. Begrotingen en prognoses gaat u vervolgens opstellen op basis van deze structuur.

Zorgfinancials en LucaNet

Wij zijn zeer overtuigd van de toegevoegde waarde die het aan zorginstellingen te bieden heeft, het gebruiksgemak en de relatief lage investering en onderhoudskosten.

Daarom zijn wij LucaNet partner en kunnen wij u ondersteunen bij het implementeren en gebruik van LucaNet binnen uw organisatie. Wij kunnen u ondersteunen bij:

  • Het maken van de juiste keuze voor de software
  • Functionele implementatie van LucaNet
  • Tips en tricks voor het gebruik van LucaNet
  • On-site training
  • Uw LucaNet aankopen.
  • Functioneel support LucaNet

Download hier de presentatie over het gebruik van LucaNet voor zorgorganisaties

Hieronder vind u een aantal onderwerpen waarbij LucaNet van toegevoegde waarde kan zijn voor uw organisatie

Optimaliseren van uw control proces

Optimaliseren van uw control proces

U wilt de control processen optimaliseren van uw organisatie en de kwaliteit van uw informatie voorziening verbeteren. Hoe kunt u dat bereiken? LucaNet biedt u een flexibele, financieel aantrekkelijk en eenvoudig te implementeren oplossing om uw control processen te optimaliseren. In dit artikel leest u hier mee over.

Begroten

Begroten

Begroten is binnen de zorg een belangrijk, maar ook steeds tijdrovender onderdeel van de financiële jaarcyclus. Kan dat ook sneller? En tegelijkertijd nauwkeuriger?