• darkblurbg
    In control

Wij brengen uw organisatie in control

Loopt u er tegenaan dat, door alle veranderingen binnen de zorg en binnen uw organisatie, de uitdaging om "in control" te blijven steeds groter wordt?

Dan bent u hierin zeker niet de enige. U herkent vast de volgende ontwikkelingen:

  •  U krijgt met steeds meer partijen te maken voor uw zorgverkoop.
  •  Het aantal zorgproducten is explosief toegenomen.
  •  U wordt met aanzienlijk meer risico op uw productie geconfronteerd.
  •  Personele risico’s nemen toe door schaarste op de arbeidsmarkt.
  •  Het risico op uw vastgoedportefeuille is sterk toegenomen.
  •  Ook voor uw eigen afdeling wordt het steeds lastiger de juiste mensen te vinden.

Dit is maar een handvol van de ontwikkelingen waar controllers binnen zorgorganisatie mee geconfronteerd worden.

Zorgfinancials heeft uitgebreide ervaring met en kennis van controlling binnen de zorg. Wij adviseren en ondersteunen u graag bij deze vraagstukken om u te helpen in control te blijven.

Kennis van zorg

Wij beschikken over brede kennis van zorg. Zo zijn wij bijvoorbeeld goed op de hoogte van financieringssystematieken, verantwoordingsvereisten en specifieke vraagstukken die leven binnen zorginstellingen.

Vakinhoudelijke kennis

Naast kennis van zorg stellen wij ook hoge eisen aan vakinhoudelijke kennis. Wij kunnen u bijvoorbeeld adviseren over het maken van een keuze bij het toepassen van control instrumenten, de inrichting van uw planning & control cyclus of de wijze waarop u uw control afdeling vorm geeft.


Kennis van systemen

Ook zijn wij goed thuis in de automatiseringsystemen die worden gebruikt binnen de zorg. Door deze kennis kunnen wij u helpen beter gebruik te maken van deze systemen en uw informatievoorziening op een hoger plan te brengen.


Business Intelligence en rapportagesystemen

Wij hebben een bijzondere interesse in de toepassing van rapportage en business intelligence systemen binnen organisaties. Wij zijn sterk overtuigd van de meerwaarde die deze systemen kunnen bieden voor het in control brengen van uw organisatie. Het juist en effectief gebruiken van dit soort systemen vraagt de nodige deskundigheid en daar kan Zorgfinancials
een duidelijke rol voor u in betekenen.

Wij hebben een nauwe samenwerking met twee partijen die u de juiste technische oplossing en ondersteuning kunnen bieden voor uw rapportage vraagstukken:

 

LucaNet

 

 

 

 

LucaNet staat als softwareontwikkelaar voor technologische en functionele innovatie en hoge kwaliteitseisen. Deze kenmerken vormen het fundament van hun dagelijks werk. Met passie en het continu streven naar perfectie hebben zij zich kunnen ontwikkelen van start-up tot marktleider voor software en consultancy voor business intelligence in controlling.

Zorgfinancials is Certified Partner van LucaNet.

 

Reports

 

 

 

Reports maakt van data slimme informatie waarmee je meer bereikt.Waarbij resultaat vandaag én ieder idee om het morgen beter te doen, telt. Noem het incrementeel innoveren. Bij Reports vinden we vooruitgang zo dichtbij als de eerste stap die je zet. Als je maar durft. Dus zeggen we liever: meer zien + meer weten = meer doen. Bereik ook meer met het verzamelen en visualiseren van data. Dat is precies waarom je voor Reports kiest.

Hier kunt een video bekijken waarin Zuidoostzorg verteld over haar ervaringen met Reports.