• darkblurbg

Wij maken uw financiën eenvoudig

Mist u overzicht en vind u uw administratieve lasten hoog?

We helpen graag om uw administratie zo eenvoudig mogelijk te maken. Ons uitgangspunt is dat u inzicht heeft in uw financiële situatie, begrijpt wat er in de boekhouding staat, u zoveel mogelijk zelf kunt doen en dat de kosten zo laag mogelijk zijn. Daarom denken wij mee in het efficiënter uitvoeren van uw administratie, bijvoorbeeld door het toepassen van nieuwe automatiseringsmogelijkheden. Ook kunnen wij de gehele verwerking van uw administratie overnemen of u ondersteunen in het zelf verwerken van de administratie.


Eenvoudig administreren

Online boekhouden

Uw boekhouding altijd bij de hand. Wij kijken met u mee en zorgen dat u gebruik kunt maken van handige technische mogelijkheden, zoals het scannen van uw inkoopfacturen en bonnetjes en een koppeling van de boekhouding met uw bank.

Eenvoudig verantwoorden

Jaarrekening

Wij controleren de boekhouding en stellen het jaarverslag voor u samen, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Wij bespreken de jaarrekening persoonlijk met u, zodat het volledig duidelijk is hoe u het jaar financieel afgesloten hebt. Wanneer u een accountantsverklaring nodig heeft bij de jaarrekening, dan kunnen wij u hier ook in voorzien.

 

Helder inzicht

Heldere rapportages

Wij geven u inzicht in uw resultaten op het moment dat het voor u belangrijk is. Dit doen wij door middel van rapportages die voor zich spreken en u zicht geven in uw huidige situatie.

 

Inzicht in uw onderneming

Wij zorgen ervoor dat u beter begrijpt hoe uw onderneming financieel in elkaar steekt. Wat kosten uw producten, waar maakt u winst en waar maakt u verlies?

 

Duidelijk advies

Financieel advies

Wij denken met u mee over uw onderneming. Waar liggen kansen, hoe kunt u uw financiële situatie verbeteren? Onze kennis van de zorg geeft u als zorgondernemer een voorsprong.

 

Slimmer organiseren

Wij zien vaak mogelijkheden administratieve processen eenvoudiger en beter te organiseren. Hierdoor kost het u minder tijd en bovendien bespaart u hiermee op uw administratieve lasten.